Как да го омагьосаме?

women dressesТочно това е интересен въпрос, на който доста момичета и дори жени на средна възраст не успяват да дадат отговор.

Сега многообразието от женски дрехи съдейства на дамите да се справят в този конкретен недвусмислен ребус. Женски облекла и аксесоари, дамски панталони, дамски роклички, полички, палта, шлифери, дамски сака и какви ли още не дрехи и елементи се наблюдават в дрешника на всяка тачеща себе си жена. Действително въпросният подбор е в състояние да помогне на представителките на нежния пол да завоюват мислите на един господин и пък да се усетят добре и на своето място.

Ако случайно искате мъжът да ви забележи не се доверявайте на по-дълги женски панталони, които са по-широки. В случай, че зададете въпрос на един господин какво реално би желал между джинси плътно прилепнали по краката и голям панталон, то той определено няма да избере второто. Ако имате възможност залагате на джинси, които ще са по плътно прилепнали. Все пак ако попитаме силната половина какво ще изберат между дънки и много къса пола, то пак коректния отговор ще бъде второто.

Ако искате да привлечете вниманието на господата имайте предвид скромната действителност, че те се възхищават на тялото на жената и ако значително повече от виждат от него, доста по-хубаво и доста по-голям ефект ще имат вашите дрехи върху него.

По този начин примерно трябва да разчитате на женски полички с мини мерки и атрактивни цепки.

От друга страна нека те да не са прекалено агресивни. Представителите на силния пол обожават дамските крачета, ето защо женски поли или пък къси роклички са по-харесвани, още повече през горещите летни дни. Късите панталони също са ексцентрични и ви предлагат възможността да комбинирате различни блузи с тях, туника, както и много различни типове обувки с висок ток или може по-малки.

Когато говорим за обувки, мъжете също така не са равнодушни към тях. Заради дадената причина ако вие сте привърженик на ниските равни обувки, но все пак желаете да заинтригувате мъжете, вие е нужно да изберете обувки на по-високо токче. А те задължително ще са харесани на силния пол.

Друго което е възможно да привлече необходимото внимание към вас са блузките, които са леко отворени. Дадено деколте е възможно да допадне на мъжете, но ако то е твърде дълбоко тогава самата вие ще бъдете за смях и вместо да накарате господата само да се заглеждат във вас в захлас вероятно ще постигнете различен ефект и погрешно впечатление.

Разберете още: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-9

Издава ли дадена чанта за жена нрава на собственичката си?

bags for womenПредполагате ли, че определена чанта за жена дава повече информация за стила и характера на притежателката и? В случая, основно има два типа дами – такива, които се отнасят безотговорно към своята чанта и пълнежа, намиращ се в нея и такива, грижещи се хубаво за предметите, разположени в тяхната дамска чанта, а въпреки това се грижат и за нея и то доста добре!

Според анализатори, всяка дамска чанта притежава индивидуален стил, отражение на онзи, на неговата притежателка. Правенето на този извод е абсолючно нормално като се има предвид, че на пазара има огромно количество дамски чанти, като се продават – отделни модели, вид, предназначение, обем, големина, функционалност и т.н.

Съществуват няколко начини и различни варианти, като по тях ще е възможно да се определи характера на един индивид, а имайки чанта за жена е именно един от вариантите, благодарение на който бихте могли да узнаете доста за жената-собственик на дадената чанта. Всичко това е осъществимо по два варианта. Основният е основавайки се на видимите белези, които отбелязохме вече (визия, модел и т.н.), 2-рия е чрез пълнежа намиращ се в конкретната дамска чанта, в самата и вътрешност.

Нещата може да са подредени, но могат да бъдат и разхвърляни. Фиксирането на общото състояние, намиращи се вещите в конкретната дамска чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-лесното изследване на темперамента, на жената-собственик на чантата.

Интересен факт е, че в някои западни държави, при кандидатстване за работа и появяване на интервю, определени шефове имат изискване или най-вероятно практика да изискат от кандидатките за позицията, да разчистят цялото количество, което се намира в дадената дамска торба като на основание на видяното, те решават дали да вземат съответната госпожа или пък не.

Възможно е и да е доста трудно за вярване, но е реалност, че въпросният метод действа положително, не само е ефикасен, но и много добър!

Разбира се това е така, защото в отделните типове дамски чанти, има различен пълнеж. Например, в доста дамски чанти съществуват продукти, купени от кварталния пазар. Различен тип чанти са предназначени за гримове, други единствено за телефон и портмоне (тъй като са малки) а съществуват много дамски чанти, които можете да намерите в небрежен вид, по-конкретно да откриете в нещата хартийки, позлвани салфетки и др. Тоест все дреболии, които показват, че конкретната дама е хаотична.

Цялата информация: виж тук