Издава ли дадена чанта за жена нрава на собственичката си?

bags for womenПредполагате ли, че определена чанта за жена дава повече информация за стила и характера на притежателката и? В случая, основно има два типа дами – такива, които се отнасят безотговорно към своята чанта и пълнежа, намиращ се в нея и такива, грижещи се хубаво за предметите, разположени в тяхната дамска чанта, а въпреки това се грижат и за нея и то доста добре!

Според анализатори, всяка дамска чанта притежава индивидуален стил, отражение на онзи, на неговата притежателка. Правенето на този извод е абсолючно нормално като се има предвид, че на пазара има огромно количество дамски чанти, като се продават – отделни модели, вид, предназначение, обем, големина, функционалност и т.н.

Съществуват няколко начини и различни варианти, като по тях ще е възможно да се определи характера на един индивид, а имайки чанта за жена е именно един от вариантите, благодарение на който бихте могли да узнаете доста за жената-собственик на дадената чанта. Всичко това е осъществимо по два варианта. Основният е основавайки се на видимите белези, които отбелязохме вече (визия, модел и т.н.), 2-рия е чрез пълнежа намиращ се в конкретната дамска чанта, в самата и вътрешност.

Нещата може да са подредени, но могат да бъдат и разхвърляни. Фиксирането на общото състояние, намиращи се вещите в конкретната дамска чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-лесното изследване на темперамента, на жената-собственик на чантата.

Интересен факт е, че в някои западни държави, при кандидатстване за работа и появяване на интервю, определени шефове имат изискване или най-вероятно практика да изискат от кандидатките за позицията, да разчистят цялото количество, което се намира в дадената дамска торба като на основание на видяното, те решават дали да вземат съответната госпожа или пък не.

Възможно е и да е доста трудно за вярване, но е реалност, че въпросният метод действа положително, не само е ефикасен, но и много добър!

Разбира се това е така, защото в отделните типове дамски чанти, има различен пълнеж. Например, в доста дамски чанти съществуват продукти, купени от кварталния пазар. Различен тип чанти са предназначени за гримове, други единствено за телефон и портмоне (тъй като са малки) а съществуват много дамски чанти, които можете да намерите в небрежен вид, по-конкретно да откриете в нещата хартийки, позлвани салфетки и др. Тоест все дреболии, които показват, че конкретната дама е хаотична.

Цялата информация: виж тук