Как да го омагьосаме?

women dressesТочно това е интересен въпрос, на който доста момичета и дори жени на средна възраст не успяват да дадат отговор.

Сега многообразието от женски дрехи съдейства на дамите да се справят в този конкретен недвусмислен ребус. Женски облекла и аксесоари, дамски панталони, дамски роклички, полички, палта, шлифери, дамски сака и какви ли още не дрехи и елементи се наблюдават в дрешника на всяка тачеща себе си жена. Действително въпросният подбор е в състояние да помогне на представителките на нежния пол да завоюват мислите на един господин и пък да се усетят добре и на своето място.

Ако случайно искате мъжът да ви забележи не се доверявайте на по-дълги женски панталони, които са по-широки. В случай, че зададете въпрос на един господин какво реално би желал между джинси плътно прилепнали по краката и голям панталон, то той определено няма да избере второто. Ако имате възможност залагате на джинси, които ще са по плътно прилепнали. Все пак ако попитаме силната половина какво ще изберат между дънки и много къса пола, то пак коректния отговор ще бъде второто.

Ако искате да привлечете вниманието на господата имайте предвид скромната действителност, че те се възхищават на тялото на жената и ако значително повече от виждат от него, доста по-хубаво и доста по-голям ефект ще имат вашите дрехи върху него.

По този начин примерно трябва да разчитате на женски полички с мини мерки и атрактивни цепки.

От друга страна нека те да не са прекалено агресивни. Представителите на силния пол обожават дамските крачета, ето защо женски поли или пък къси роклички са по-харесвани, още повече през горещите летни дни. Късите панталони също са ексцентрични и ви предлагат възможността да комбинирате различни блузи с тях, туника, както и много различни типове обувки с висок ток или може по-малки.

Когато говорим за обувки, мъжете също така не са равнодушни към тях. Заради дадената причина ако вие сте привърженик на ниските равни обувки, но все пак желаете да заинтригувате мъжете, вие е нужно да изберете обувки на по-високо токче. А те задължително ще са харесани на силния пол.

Друго което е възможно да привлече необходимото внимание към вас са блузките, които са леко отворени. Дадено деколте е възможно да допадне на мъжете, но ако то е твърде дълбоко тогава самата вие ще бъдете за смях и вместо да накарате господата само да се заглеждат във вас в захлас вероятно ще постигнете различен ефект и погрешно впечатление.

Разберете още: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-9