Как да изберем правилен офис стол?

С повече хора от всякога, които работят от вкъщи, стана ясно, че един офис стол, има все по-голяма роля за нашето здраве.

По време на периода на lockdown видяхме, че да инветираш в един хубав офис стол, е важна част от нашата работа.

Много хора, започнаха да използват кухненските табуретки и столове за хранене сега се използват като столове за офис, докато ергономичните офис столове събират прах в празните офиси.

Тъй като много хора все още не се връщат в офиса и се появяват хибридни работещи модели, изглежда, че трябва да помислим внимателно како да закупим в домашният си офис.

Изборът на подходящия стол за домашен офис, който да е удобен и добър за предотвратяване на мускулното натоварване, е от решаващо значение, ако седите дълго време, докато работите у дома.

Според Chartered Society of Physiotherapy приемането на здравословна стойка на бюрото ви може да предотврати мускулни натоварвания в гърба, врата и други стави. Най-добрите столове за домашен офис са създадени, за да поддържат тялото ви и следователно намаляват болките.

В това ръководство, което направиме благодарение на www.copycenter.bg , ще споделим няколко важни неща.

Как да избера офис стол за дома си?


Има много различни видове столове, които трябва да разгледате, включително ергономични столове , столове за задачи , табуретки , столчета за седло и топки за стабилност . Всички те имат своите предимства и недостатъци, които ще засегнем в този блог.

Ако изпитвате умора и дискомфорт от стоене през целия ден, има начин да облекчите умората и болките, като използвате специфичен ергономичен стол за вашата работа. Седалка за табуретка или седло ви позволява да седите, да качвате и да се движите, докато работите. По-високата позиция на седене от седалка или седалка позволява на бедрата да се наклонят надолу, което кара таза и дървения материал (ниска част на гърба) да останат в неутрално положение, позволявайки на гръбначния стълб да постигне естествената си извивка.

Ако работата Ви е свързната главно с канцеларски материали, то е супер важно да инвестирате в качествени.

Кожени офис столове


Ако искате да запазите домашния си офис да изглежда изтънчен, като инвестирате в кожен стол, ще ви спечелят някои стилови точки. Кожата е здрав, издръжлив материал, който е много лесен за поддръжка. Може да се чувства много луксозно и меко, което позволява на човек да се улесни удобно да работи или да се отпусне. Много изпълнителни столове са добре подплатени на седалката, облегалката и ръцете и обикновено се предлагат в черни, кафяви червени и кремове.ю

Предимства при избор на качествен офис стол:

Стилен, незабавно добавящ слава към домашния ви офис.

• Удобна, тъй като често разполага с подплата и мека кожа на допир.

• Добър за по-големи или по-високи потребители

Недостатъци на и Изпълнителен кожен стол за офис
• Не толкова много ергономични функции, колкото офис столове със сходни цени.

• Може да бъде неудобно и горещо в по-топла среда.

• Доста обемисти и тромави.